Όροι Χρήσης

πίσω στην ιστοσελίδα
αναζήτηση

Εισαγωγή

Η Γιαννακοπούλου Παρασκευή, εκπαιδευτικός και κάτοικος Θεσσαλονίκης, δημιούργησε και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα: https://www.pandaforkids.gr η οποία είναι ένας διαδικτυακός οδηγός Ελεύθερου Χρόνου και Εκπαίδευσης για τα Παιδιά και την Οικογένεια στη Θεσσαλονίκη (εφεξής: «Pandaforkids»).

 

Σκοπός της σελίδας

Η σελίδα μας απευθύνεται σε παιδιά, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και σε οποιοδήποτε άλλο αγαπάει την ενασχόληση με τους μικρούς μας φίλους και θέλει να μείνει για πάντα παιδί. Ο στόχος της σελίδας μας είναι η ενημέρωση γύρω από εκπαιδευτικά θέματα, θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την φύση, τις εμπειρίες και τα συναισθήματα και θέματα γενικού περιεχομένου που αφορούν το παιδί, τη λήψη και τη τροφοδότηση με εκπαιδευτικό υλικό και όμορφες ιδέες για την δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων και η διασκέδαση και τροφοδότηση όλων σας με θετική ενέργεια και πολλά  χαμόγελα.

 

Πεδίο Εφαρμογής

Οι παρόντες όροι διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της από εσάς. Για το λόγο αυτό, καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχθείτε τους παρόντες όρους. Σε περίπτωση διαφωνίας, με κάποιον από τους όρους, οφείλετε να διακόψετε και να αποφύγετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα. Η χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας γίνεται με την προϋπόθεση της ανεπιφύλακτης αποδοχής: α) των Όρων Χρήσης και β) της Πολιτικής Απορρήτου.

 

Εγγραφή στην Ιστοσελίδα

 • Για την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα, δεν απαιτείται η εγγραφή σας.
 • Σας δίνεται η δυνατότητα να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) του Pandaforkids, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τους διαγωνισμούς. Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) τoυ Pandaforkids καλύπτεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης.
 • Έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε αυτόματα από το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) του Pandaforkids χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο «unsubscribe» που βρίσκεται στο τέλος της αρχικής φόρμας εγγραφής, καθώς και στο τέλος κάθε newsletter που λαμβάνετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

 

Πως γίνεται η αποδοχή των όρων;

Η χρήση των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της πολιτικής απορρήτου.

 

Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

 • Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται «ως έχει». Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια και την εγκυρότητα του περιεχομένου. Παρόλα αυτά, το Pandaforkids δεν δεσμεύεται και δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση για την ακρίβεια, πληρότητα ή ανυπαρξία σφαλμάτων στην εμφάνιση και στο περιεχόμενο του υλικού (κείμενα, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα, διαφημιστικά banners, βίντεο κτλ.), ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο και την ασφάλεια της ιστοσελίδας, παρά τα οργανωτικά, τεχνικά και διοικητικά μέτρα που λαμβάνουν δυνάμει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων 679/2016.
 • Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα αποτελούν μία προσφορά προς εσάς και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δεν δύνανται να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές, ούτε υποκρύπτουν οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα, ενώ το Pandaforkids δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και έτσι, δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους. Συνεπώς, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες με δική σας πρωτοβουλία, αναλαμβάνετε και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.
 • Αποδέχεστε ότι χρησιμοποιείτε το αναρτημένο περιεχόμενο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες με δική σας ευθύνη.
 • Το Pandaforkids δεν ευθύνεται για τη χρήση, την εφαρμογή ή τον αντίκτυπο που ενδέχεται να έχει το υλικό της ιστοσελίδας σε οποιονδήποτε τρίτο.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 • Αποδέχεστε και αναγνωρίζετε όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν ή μπορεί να ανήκουν στο Pandaforkids (εκτός από συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων) σχετικά με τη μορφή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, τα οποία προστατεύονται από τις οικείες διατάξεις του ελληνικού, ενωσιακού και διεθνούς δικαίου. Ενδεικτικά, τα δικαιώματα αυτά αφορούν σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα, ανακοινώσεις, κατοχυρωμένα ή μη.
 • Το Pandaforkids διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα που προκύπτουν από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, το οποίο προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ρητά ορίζεται ότι για την οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, αναδιανομή και αναπαραγωγή του υλικού (φωτογραφίες, κείμενα, ανακοινώσεις κλπ.) με κάθε μέσο και τρόπο απαιτείται η ρητή και έγγραφη άδεια του Pandaforkids. Εφόσον το Pandaforkids χορηγήσει εγγράφως την άδειά του η οποιαδήποτε χρήση του υλικού επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι οι παραπάνω ενέργειες θα γίνουν με αναφορά του δημιουργού (αναφορά του URL της παρούσας Ιστοσελίδας), ότι δε θα κατατείνουν σε εμπορική χρήση και ότι θα διατηρείται η ακεραιότητα των έργων, υπό την έννοια της απαγόρευσης οποιασδήποτε τροποποίησής τους. Τα παραπάνω δε βρίσκουν εφαρμογή για πνευματικά έργα τρίτων που τυχόν ενσωματώνονται στην παρούσα Ιστοσελίδα, για τη χρήση των οποίων απαιτείται άδεια από τους ίδιους.

 

Ευθύνη Χρήστη

 • Ως χρήστης της ιστοσελίδας, δεσμεύεστε να κάνετε σύννομη και πρόσφορη χρήση, σε συμμόρφωση με την ελληνική και την ενωσιακή νομοθεσία.
 • Αποδέχεστε πως αντιλαμβάνεστε τον διεθνή χαρακτήρα του διαδικτύου και δεσμεύεστε να τηρείτε την πρέπουσα συμπεριφορά (netiquette). Στις περιπτώσεις όπου σας δίνεται η δυνατότητα να δημοσιεύετε ή να αποστέλλετε στην ιστοσελίδα οποιεσδήποτε πληροφορίες, κείμενο, σύνδεσμο σε άλλη ιστοσελίδα ή γενικότερα αρχείο αναγνώσιμο/εκτελέσιμο από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή, για το περιεχόμενο τους ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς, εφόσον προβήκατε στην αποστολή/δημοσίευση. Υπενθυμίζεται ότι για κάθε δημοσίευση/αποστολή είναι απαραίτητο να υπάρχει δικαίωμα μετάδοσης του περιεχομένου είτε βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας είτε βάσει οποιασδήποτε νόμιμης συμβατικής σχέσης. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται το περιεχόμενο των ως άνω αναφερομένων στοιχείων:
 • Να είναι παράνομο, υβριστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, απειλητικό, συκοφαντικό, ενοχλητικό, επιβλαβές για ανηλίκους ή να εκφράζει εθνικές, φυλετικές ή άλλες διακρίσεις,
 • Να παραβιάζει πνευματικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων και μυστικών, καθώς και των ευρεσιτεχνιών.
 • Να περιλαμβάνει οποιοδήποτε ιό (virus), επιβλαβές λογισμικό ή κώδικα (malware), αυτόκλητο διαφημιστικό υλικό (pop-up) και ανεπιθύμητη μαζική αλληλογραφία (spam) που να μπορεί να προκαλέσει είτε προσωρινή ή μόνιμη βλάβη/δυσλειτουργία σε οποιοδήποτε υλικό εξάρτημα (hardware) ή λογισμικό (software) ηλεκτρονικού υπολογιστή ή έξυπνων ή μη ηλεκτρονικών συσκευών είτε καθυστερήσεις, παρεμβολές και διακοπές στις λειτουργίες των διακομιστών ή οποιουδήποτε τηλεπικοινωνιακού δικτύου.
 • Να περιέχει ψευδή δήλωση ως προς το πρόσωπό σας ή μίμηση οποιουδήποτε προσώπου (φυσικού ή νομικού).
 • Να περιέχει ψευδή, ανακριβή ή ηθελημένα ελλιπή στοιχεία ως προς το πρόσωπο, την ιδιότητα, τα προσωπικά στοιχεία και το λόγο επίσκεψης του συγκεκριμένου Χρήστη.

 

Το Pandaforkids δεν συλλέγει σκόπιμα προσωπικά δεδομένα από άτομα ηλικίας κάτω των δεκαπέντε (15) ετών. Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεγεί κατά λάθος προσωπικά δεδομένα από ανήλικους, τότε αυτά θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό. Όταν παρέχετε στο Pandaforkids τα δεδομένα σας και όταν παρέχετε την συγκατάθεσή σας δηλώνετε υπεύθυνα πως είστε άνω των 15 ετών. Εάν είστε κάτω των 15 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα. Ζητάμε από τους γονείς να εποπτεύουν τα παιδιά τους ενώ είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

 • Το Pandaforkids περιέχει σε πολλά σημεία συνδέσμους (links) με τη βοήθεια των οποίων παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες (websites) τρίτων μερών. Η τοποθέτηση των συνδέσμων αυτών έχει γίνει με σκοπό τη διευκόλυνσή σας κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο διαδίκτυο και επίσης με σκοπό την προβολή των Διαφημιζόμενων στις περιπτώσεις που οι σύνδεσμοι αφορούν διαφήμιση στην ιστοσελίδα. Δεν αποτελεί ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων που παρατίθενται με υπερσύνδεσμο. Ο εκάστοτε σύνδεσμος οδηγεί σε μια διαφορετική ιστοσελίδα, η περιήγηση στην οποία υπόκειται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας αυτής. Το Pandaforkids δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων (websites) και σελίδων στα οποία παραπέμπουν μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα, δεν εγγυώνται για τη διαθεσιμότητά τους και δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν προκληθεί εκ της χρήσεώς τους, καθώς αποκτάτε πρόσβαση σε αυτές αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Τέλος, το Pandaforkids δεν ευθύνεται για την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων άλλων ιστοσελίδων και την τυχόν συλλογή προσωπικών πληροφοριών σας από αυτές.